Medik8 Peels

Chemische peelingen zijn zeer populaire behandelingen om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. De cosmetische procedure is gebaseerd op de toepassing van een chemische stof om op een gecontroleerde manier de bovenste laag van de huid te verwijderen. Het is een relatief eenvoudige behandeling welke goed gebruikt kan worden voor huiden met acné littekens, zonbeschadiging, anti-aging en pigmentvlekken. Voorafgaand aan de behandeling houden we een intake gesprek waarin we het te behandelen gebied bekijken en de behandeling zelf bespreken.

  ± 30 minuten   €  79,50

huidverbeterende apparatuur

ultrageluid

Door middel van hoge geluidstrillingen worden de diepere huidlagen bereikt en krijgen deze een zogenaamde micromassage. Tijdens een behandeling zorgt deze micromassage van ultrasone geluidsgolven voor een werkstof opname van 200% tot 2 dagen na de behandeling! In kuurverband zorgt deze behandeling naast een betere werkstof opname voor zichtbare huidversteviging, vermindering van roodheid bij couperose en bevordering van de huiddoorbloeding.

Deze behandeling is uitstekend te combineren met een met alle  gezichtsbehandelingen, op deze manier kunt u uw huidtoestand optimaal verbeteren! Tevens kunt u thuis uw huid heerlijk verwennen met ampullen, deze zullen een betere werking hebben door een diepere opname in de huid.

  ± 10 minuten
tijdens behandeling    15,00
 
  ± 10 minuten
als losse behandeling    20,00
 

 

microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling waarmee de bovenste huidlaag d.m.v. kristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten wordt vergroot. Na 1 behandeling merkt u al dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Voor een optimaal resultaat werken we in kuurbehandelingen en de juiste verzorging voor thuis is natuurlijk erg belangrijk. Microdermabrasie is zeer geschikt voor vale huiden, oppervlakkige pigmentvlekken, rokershuiden en als intensieve reiniging voor vrijwel ieder huidtype.

  ± 60 minuten
     95,00
 
  ± 70 minuten
inclusief ultrageluid   110,00
 

 

t-away

De T-away is een apparaat waarmee snel, effectief en veilig huidoneffenheden kunnen worden verwijderd. Voorafgaand aan de behandeling houden we een intake gesprek waarin we het te behandelen gebied bekijken en de behandeling zelf bespreken. Aansluitend gaan we verder met het verwijderen van de huidoneffenheden met direct resultaat! Symptomen die kunnen worden behandeld met de T-away zijn onder andere couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes en spider naevi.

  per 5 minuten
    25,00