doctor babor behandelingen

 

ultimate vitamin A16 detox treatment

Voor elke belaste huid met tekenen van milieu invloeden, zoals pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit, en een onregelmatige huidstructuur met grove poriën. Vitamine A activeert het huidvernieuwingsproces en laat de huid er gelijkmatiger uitzien (exclusief epileren en onzuiverheden verwijderen).

  ± 90 minuten
  83,50

 

ultimate vitamin C treatment

Deze behandeling is een ware oppepper voor uw huid. Vermoeidheid en een vale teint zijn verleden tijd, het zorgt voor een optimale versteviging. Vitamine C beschermt en stimuleert de collageenstructuur, zwakt hyperpigmentatie af en beschermt tegen milieu beschadigingen (exclusief epileren en onzuiverheden verwijderen).

  ± 90 minuten
  83,50

 

ultimate face lifting

Voor elke veeleisende huid met aanwezige rimpels en afnemende huidspanning, daarnaast kan deze behandeling ook preventief ingezet worden om het ontstaan van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Gedurende deze behandeling wordt het gezicht gemodelleerd met het unieke Comfort Modelage Mask voor een bijzondere huidverstevigende ervaring (exclusief epileren en onzuiverheden verwijderen).

  ± 60 minuten
  94,00

 

neuro sensitive treatment

Behandeling voor de extreem droge, schilferige, jeukende en gevoelige huid. Voor dit huidtype is het noodzakelijk om eerst een start behandeling uit te voeren die de overtollige schilferlaag afbreekt en de aanwezige hoorncellen verwijderd. Na de eerste behandeling kunnen vervolgbehandelingen worden uitgevoerd voor het opbouwen van de beschermingsmantel van de huid en het normaliseren van de afschilfering (exclusief epileren en onzuiverheden verwijderen).

  ± 60 minuten
  63,00

 

 

ontdek doctor babor

Laat u zich meevoeren op ontdekkingsreis door een wereld van schoonheid en welbehagen. Bij Puro face & body vindt u fantastische mogelijkheden om u en uw huid buitengewoon te verwennen met perfecte verzorging