anti-aging gezichtsbehandelingen

HSR lifting treatment

Exclusieve anti-rimpel behandeling, geschikt voor huiden met rimpels en elasticiteitsverlies. De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling bevatten het HSR-lifting complex dat de opbouw van collageenvezels activeert en een onmiddellijk gladde huid creëert.

  ± 90 minuten
   102,00

 

ReVersive treatment

Morgen mooier dan gisteren… Door deze behandeling krijgt de huid haar individuele, jeugdige uitstraling en lichtkracht terug. Voor deze behandeling zijn speciale producten ontwikkeld om de huid zichtbaar gladder te maken. Naast het gezicht krijgen ook de handen en armen extra aandacht. Het resultaat van deze behandeling is een jeugdig stralende en ontspannen stevige gladde huid.

  ± 120 minuten
  167,00

 

SeaCreation treatment

Zeer luxueuze en effectieve behandeling die zich vooral richt op de toename van het collageengehalte in de huid, waardoor het bindweefsel voelbaar verstevigd en de rimpeldiepte zichtbaar verminderd. Door de exclusieve werkstoffen in deze producten wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, wat zorgt voor een stralend frisse en energieke teint. Naast het gelaat krijgen ook handen en armen extra aandacht. In deze behandeling smelten buitengewone verzorgingsproducten met een prachtige schelp en unieke stenen uit de wereldzeeën samen tot een weergaloze, intensief werkzame beauty-belevenis.

  ± 120 minuten
  207,00

 

 

luxueuze behandelingen

Alle anti-aging gezichtsbehandelingen bestaan in elk geval uit een intensieve reiniging, doorbloedingsmasker, milde peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, hoog geconcentreerd ampul, verzorgend masker, dag/nacht verzorging, eventueel make-up naar wens.