doctor babor

Buitengewone verzorgingslijn die de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde verbindt met jarenlange ervaring in het werken met zeer efficiënte werkstoffen en innovatieve behandelingsmethoden voor de cosmetica ongekende resultaten!

De Doctor Babor verzorgingsserie bevat 4 concepten: Biogen cellular, Derma cellular, Neurosensitive cellular extreem droge en eczeem huiden en Purity cellular voor de acné huiden.

  • BIOGEN CELLULAR Voor de intensieve huidregeneratie. Intensieve regeneratieverzorging met het unieke BIOGEN® PLANT Extract. Staat garant voor sensationele resultaten in de cosmetische pre- en postoperatieve verzorging.
     
  • DERMA CELLULAR  High-tech verzorgingslijn voor de oplossing van specifieke huidproblemen. Bereikt in cosmetische zin overtuigende en zichtbare resultaten, die dicht bij de resultaten van chirurgische schoonheidsingrepen komen.
 

babor betekent ‘iets voelen’

Puro face & body werkt met het Duitse topmerk Babor Cosmetics. Babor bestaat al ruim 55 jaar en behoort tot de absolute top in de cosmetica wereld. Alle producten zijn afgestemd op uw huidtype en conditie. De producten bevatten hoogwaardige werkstoffen en zijn grotendeels vervaardigd uit plantaardige ingrediënten. Ze zijn dermatologisch getest en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid. Ook zijn ze dierproef vrij.